Oostende korvialune muutus viimastel nädalatel üsna hõredaks, sest Belgia koondise 208-sentimeetrine keskmängija Haris Bratanovic läks põlveoperatsioonile ning viga sai ka 204 cm pikkune Servaas Buysschaert. Kahe mehe vigastusele viidates sõlmis Oostende lepingu 28-aastase Diopiga.

Senegalis sündinud 211 cm pikkune keskmängija kuulus aastail 2011 kuni 2021 Baskonia ridadesse, seejärel esindas Diop Gran Canariat ja Murciat. Viimase ridades sai ta eelmisel hooajal nii Hispaania meistrisarjas kui ka Meistrite liigas keskmiselt kirja kuus punkti ja neli lauda. Tänavust hooaega alustas Diop Malagas, ent esimestes liigamängudes teenis ta kokku vaid ühe minuti.

Tass mängis kahes esimeses Hollandi-Belgia ühisliiga matšis 24 minutit, mille vältel viskas ta keskmiselt 33% tabavusega 7,5 punkti ja võttis 4,5 lauda. Meeskonna järgmine kohtumine toimub eeloleval reedel, kui nad sõidavad külla Kortrijki Spursile. Meistrite liigat alustab Oostende 17. oktoobril, kui neid võõrustab Türgi sats Karşıyaka.