Tänavu M-Sportiga liitunud Tänak sõitis Hyundais ka 2020.-2022. aastani. Lõuna-Korea rallitiimi bossid loodavad, et Tänaku ja Thierry Neuville'i koostöö saab olema vähemalt sama viljakas kui toona.

„Thierry ja Otti näol on Hyundail järgmiseks hooajaks olemas kaks kõige andekamat ja kiiremat sõitjat. See kombinatsioon on ennast juba tõestanud, kui 2020. aastal võideti Hyundaile teine konstruktorite tiitel ja 2022 oli võitude osas meie edukaim aasta,“ rääkis Hyundai Motorsporti president Sean Kim.

Tiimijuht Cyril Abitebouli sõnul on Hyundai peamiseks eesmärgiks tiitlid ning sellepärast ta ka Tänaku tagasi kutsus. „Me soovime olla arvestatavad nõudlejad, kellel on töö tegemiseks olemas vajalikud tööriistad. See puudutab nii autot, organisatsiooni kui ka talendikaid sõitjaid. Kui uurisime 2024. aasta võimalusi, siis võtsin Otiga ühendust ning meie uued ambitsioonid ja struktuur tekitasid temas elevust,“ rääkis Abiteboul.

„Olen kindel, et õiges keskkonnas suudavad Thierry ja Ott teineteisest parima välja tuua. Meil on nüüd kaks võiduvõimelist ekipaaži olemas ja saame seega rahulikult oma järgmise hooaja koosseisu planeerida,“ lisas ta.