„Jõudsime just Eestisse, aga puhata pole mahti, sest Saaremaal ootab meid selline kaunitar,“ demonstreeris Tänak sotsiaalmeedias oma uut Ford Fiesta Rally2 autot.

Kolmekordsele Saaremaa ralli võitjale loeb aga sedapuhku kaarti Robert Virves: „Täpselt ei mäleta, et kes meist selle idee välja käis, et Saaremaal ühes autos võistelda, kuid ilmselt tegin seda mina poolnaljaga. Väga ei uskunud, et Ott nõus on. Koostööd oleme saanud harjutada minimaalselt testis sõites ja saame väikese testi teha ka enne rallit. Minu eesmärk on kaardilugeja istmel anda endast parim ja loodetavasti minu taha midagi ei jää. Kodupubliku ees on alati hea sõita ja seekord saan seda kogeda siis kõrvalistmel,“ sõnas Virves uue väljakutse eel.

EMV2 klassis on Tänakule ja Virvesele konkurentsi pakkumas seitse võistluspaari. Nende hulgas on ka tunamullusel Saaremaa rallil teise koha saanud Ken Torn (Škoda Fabia RS Rally2), kellele loeb kaarti Eesti autospordi liidu spordidirektor Kuldar Sikk.

Hooaja viimasel etapil on stardis ka EMV2 klassi liidrid Kaspar Kasari ja Rainis Raidma (Škoda Fabia R5) ja tänavu kaks Eesti meistrivõistluste rallit võitnud Priit Koik ja Kristo Tamm (Škoda Fabia Rally2 EVO). Teist korda tulevad tänavusel aastal starti möödunud aasta Eesti meistrid Gregor Jeets ja Timo Taniel (Hyundai i20 N Rally2). Jeetsiga sarnase Hyundai i20 N Rally2 auto toob starti ka Robert Virvese vend Gert Virves, kelle kõrval istub Martin Moondu.