Manchester United mängis Galatasaray vastu kahel korral eduseisu maha ja jätkab alagrupis viimasel kohal. Unitedi mõlemad väravad lõi Rasmus Hojlund ning inglased juhtisid veel 67. minutil 2:1. Küalised jõudsid aga Muhammed Kerem Akturkoglu 71. minuti väravast viigini ja kümme minutit hiljem lõi Mauro Icardi kontrarünnakul ka türklaste võiduvärava.

Icardil oli seejuures juba 77. minutit suurepärane võimalus võiduvärava löömiseks, kuid ta eksis 11 meetri karistuslöögil. Penalti kinkis külalistele Unitedi puurilukk Andre Onana, kes andis oma karistusalas ootamatu valesöödu, mille järel oli Casemiro sunnitud vea tegema, et oma meeskond päästa. Brasiillane sai selles olukorras teise kollase ja jättis kodumeeskonna vähemusse.

Teises A-grupi mängus oli FC Kopenhagen üllatamas Müncheni Bayernit, kui Lukas Lerager viis taanlased teise poolaja alguses juhtima. Sakslased pöörasid aga kaotusseisu 2:1 võiduks, kui sihile jõudsid Jamal Musiala ja Mathys Tel.

Bayernil on nüüd 6, Galatasarayl 4, Kopenhagenil 1 ja ManUtd-il 0 punkti.

C-alagrupi liidrid Napoli ja Madridi Real pidasid Itaalias maha põnevusmängu, millest väljus 3:2 võiduga Hispaania suurklubi. Leo Ostigardi juhtväravale vastasid avapoolaja keskel seitsmeminutilise vahega Reali mehed Vinicius Junior ja Jude Bellingham, kuid Piotr Zielinski realiseeritud penalti tõi 54. minutil tabloole viigi. Realil võiduvärav sündis 78. minutil, kui Federico Valverde löögi järel lendas pall latist väravasse puurivahi Alex Mereti seljast.

Teises sama grupi mängus võitis Braga võõrsil Berliini Unioni 0:2 kaotusseisust 3:2.

Realil on nüüd 6, Napolil ja Bragal võrdselt 3 ja Unionil 0 punkti.

B-grupis alistas prantslaste Lens Londoni Arsenali 2:1. Gabriel Jesus viis küll külalised juhtima 14. minutil, ent Adrien Thomassoni ja Sepe Elye Wahi tabamused tõid Lensile magusa võidu.

Teises selle grupi mängus tegid PSV ja Sevilla Hollandis 2:2 viigi. Kodumeeskonnale päästis punkti Jordan Teze tabamus 90. minutil.

D-alagrupis võitis Inter kodus Benficat Marcus Thurami väravast 1:0 ja Real Sociedad võõrsil Salzburgi 2:0.

Tulemused:

A-alagrupp:

FC Kopenhagen 1 : 2 Müncheni Bayern

Manchester United 2 : 3 Galatasaray

B-alagrupp:

RC Lens 2 : 1 Londoni Arsenal

PSV Eindhoven 2 : 2 Sevilla

C--alagrupp:

Berliini Union 2 : 3 Braga

Napoli 2 : 3 Madridi Real

D-alagrupp:

Salzburg 0 : 2 Real Sociedad

Milano Inter 1 : 0 Benfica