Muuhulgas räägib Vallner sellest, mis asjaoludel ta noorteliigades ühel hetkel oma meeskonna parimaks väravakütiks tõusis, profijalgpalluriks saamisest ja tulevikuambitsioonidest.

Suures intervjuus on fookuses ka Kadrioru staadion – peaaegu pool sajandit seal töötanud staadioni direktor Olavi Sikka avaldab põnevaid uudiseid peatselt kavandatavate ehitustööde kohta, mis peaksid staadioni sajandaks juubeliks 2026. aastal muuhulgas tooma staadioni maa-alale uue 1000-kohalise tribüüniga eraldi jalgpallistaadioni. Lisaks räägib Sikka huvitavaid lugusid staadioni ajaloost, mis puudutavad nii jalgpalli, kergejõustikku kui ka muid spordialasid.

Eesti-siseselt vaadatakse otsa eelkõige naiste jalgpallis üha hoogu koguvatele heategevuslikele kohtumistele, millega kogutakse raha vähiravifondi Kingitud Elu tarbeks. Muljeid heategevusürituste korraldamisest jagavad nii Tartu Tammeka kui Pärnu Vaprus.

Maailma rubriigis vaadatakse tagasi Andorra koondise pikaaegse kapteni Ildefons Lima karjäärile – tema enam kui 26 aastat pikka koondisekarjääri, mis septembris lõppes, tunnustati Guinnessi rekordiga, kusjuures kohtumised Eesti vastu on Lima koondisekarjääris mitmel põhjusel väga erilisel kohal.

Saalijalgpalli lehekülgedel tutvustatakse peagi algava Coolbet saaliliiga uut formaati, ajaloosari on jõudnud 1992. aasta EM-finaalturniirini.