Pärnu Rannastaadionil toimunud matši läksid 64. minutil juhtima külalised, kui Konstantin Vassiljevi antud nurgalöögi suunas esimese posti kõrvale Sergei Zenjov. 807 pealtvaataja ees viigiväravat jahtinud suvepealinaste lootused said hoobi 82. minutil – Varpuse kollkipri Ott Nõmme pikka palli rünnates lendasid keskjoonel peadpidi kokku Flora kaitsja Kristo Hussar ning pärnakas Kevin Kauber

Mõlemad mehed jäid murule lebama. Kui olukorrast kollase kaardi teeninud Hussar ajas end minuti pärast üles, siis Kauber toimetati platsi kõrvale kanderaamiga ning talle tuli järgi kiirabi.

(Vaata olukorda siit)

Kuna Vaprusel oli selleks ajaks tehtud kõik viis vahetust, siis jätkasid nad 0:1 päädinud matši kümnekesi. Kuid veelgi tähtsam oli küsimus Kauberi tervisest. Vaprus kirjutas täna sotsiaalmeedias, et Kauber lubati arstide esmase vaatluse järel kodusele ravile.

Pärnakate peatreener Igor Prins ütles Soccernetile, et peavigastuse saanud Kauber kõndis eile pärast matši omal jalal, kuid tema tagasitulekuga kiirustada ei taheta.

„Eks oli mingisugune põrutus, läheb paremaks. Tal pea täna valutab. See on tal selle hooaja jooksul juba teine kord, eks me jälgime seda ja ei kiirusta tema tagasitulekuga,“ rääkis Prins pärast Kauberiga vestlemist Soccernet.ee-le. „Selliseid vigastusi juhtub. Muidugi peaks neid kindlasti vältima ja kohtunikud peaksid sellistele olukordadele rohkem tähelepanu pöörama, konkreetselt ilma palli mängimata raiuti Kevini pead.“

Kaheksa liigaväravat löönud Kauber on tänavu Vapruse parim väravakütt, talle järgneb nelja tabamusega Sander Kapper. Lisaks on Kauber teinud eeltöö kolmele kaaslase väravale.

Liigas kolmandat kuni viiendat kohta jagavatel Paide Linnameeskonnal, Nõmme Kaljul ja Pärnu Vaprusel on tabelis 42 punkti, neist kahe silmaga kaugusele jääb Tallinna Kalev. Eeloleval nädalavahetusel sõidavad suvepealinlased külla Nõmme Kaljule.