„Bradford lahkus klubist perekondlikel põhjustel, soovime talle kõike head ja kordaminekuid edaspidiseks,“ seisis Cramo pressiteates.

„BC Kalev/Cramo otsib aktiivselt tagaliini uut täiendust nii eelseisvateks Eesti-Läti ühisliiga mängudeks kui ka FIBA Europe Cup sarjaks, kus esimene mäng toimub võõrsil 18. oktoobril Iisraelis Ironi Ness Ziona vastu,“ lisati avalduses.

Kalev/Cramo tagaliinis on seega lähiajal hetkel kaks puudujat - eelmisel nädalal Meistrite liiga valikturniiril vigastada saanud Mikk Jurkatamme vigastuspausi pikkus on esialgsete prognooside järgi kolm nädalat.

Bradford jõudis sel hooajal Kalev/Cramot esindada kahes mängus. Eesti - Läti liiga hooaja avamatšis Tartu Ülikool Maks & Mooritsa vastu jäi ameeriklase arvele 24 minutiga kuus punkti, kaheksa lauapalli ning neli resultatiivset söötu. Meistrite liiga kvalifikatsioonimängus Norrköpingi Dolphinsi vastu sai Bradford kirja 10 punkti, kolm lauapalli ning kolm resultatiivset söötu.

Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask selgitas Delfile, et Bradfordi agendi kaudu jõudis nendeni info mängija lahkumissoovist möödunud neljapäeval, mil ameeriklane ja kogu ülejäänud tiim veel Türgis viibis. “Sellised vestlused käivadki läbi agendi, Bradford ise üritas mängudele keskenduda,“ märkis Kask.

Bradford on praeguseks juba tagasi USA-sse lennanud. Kask selgitas, et mängija laps ning lapse ema on mõlemad kodumaal haiglas ning korvpall jääb mehel mõneks ajaks tagaplaanile. “Loodame, et kõik läheb hästi.“

Kalev/Cramo otsib samal ajal tagaliini uut mängijat. “Meil oli kohe üks Euroopas mängiv ameeriklane silmapiiril, aga saime sealt nüüdseks eitava vastuse. Vaatame lahtise pilguga ringi, otsime nii Euroopast kui ka väljast,“ sõnas Kask. “Töö käib.“