Kahe hooaja vahel Hyundaist M-Sporti naasnud Tänak teenis Tšiilis tänavuse teise etapivõidu. Tema järel sai teise koha Neuville.

Kui Neuville sai Tšiilis teise koha, siis tema soomlastest tiimikaaslased Esapekka Lappi ja Teemu Suninen finišisse ei jõudnud. Eriti valusalt lõppes Sunineni ralli, kes katkestas pühapäeval teiselt kohalt eelviimasel katsel.

Belgia rahvusringhääling RTBF uuris Neuville'ilt võistluse järel, mida ta arvab sellest, kui Tänak naaseks Hyundaisse. Neuville vastas: “Peame meeskonda tugevdama. Ta tuleb tõenäoliselt tagasi ning seda teadmistega konkurentide autost, mis on ainult abiks. Olen seda alati öelnud: tema on olnud raskeim vastane, keda alistada. See on andnud mulle põhjust ennast ületada.“

„Isegi, kui koostöö meeskonnana pole alati olnud kerge, siis Cyril Abitebouli (Hyundai pealik - K.R.) abiga mängib ka tema meeskonnamängu ning on hea tiimikaaslane,“ lisas belglane.

WRC sarja tiimide uue hooaja koosseisu osas on meedias spekuleeritud kogu suve. Olgu öeldud, et praeguse seisuga on ainsana uueks aastaks kehtiv leping olemas just Neuville'il, kes jätkab Hyundai ridades.