Real lootis, et nüüdseks juba alanud hooajal veab nende ründeliini kogenud Karim Benzema. Kevadel tuli Benzema aga klubi juhtkonna juurde jutuga, et ta soovib siirduda Saudi Araabiasse. Lõpuks saigi vanameister oma tahtmise ning ründetuus lõi käed Al-Ittihadiga.

Madridi suurklubil olid selleks ajaks plaanid juba tehtud. Nad olid jõudnud kokkuleppele Dortmundi Borussiaga, et suvel liitub meeskonnaga Jude Bellingham, kelle eest pandi lauale 103 miljonit eurot. Ründaja ostmiseks neil raha enam ei olnud ning seega loodeti esialgu toetuda veel Benzemale.

Suvel lahkusid ründavatest mängijatest Reali ridadest veel Marco Asensio, Mariano Diaz ja Eden Hazard. Nii jäid nimekirja ainult Vinicius Junior, Rodrygo, Joselu ja Brahim Diaz.

Sel suvel olid turul saadaval nii Harry Kane kui ka Mbappe, kuid Realil ei olnud selliste tehingute jaoks vajalikku raha. Lisaks olid juba paigas plaan, et uus ründetuus tuuakse tiimi 2024. aasta suvel.

Nüüd kirjutabki Marca, et Real saab järgmiseks suveks vajaliku rahapaki kokku ning seejärel tehakse Mbappe või Haalandi endale meelitamiseks vääriline pakkumine. Marca teatel tahab Real teha järgmisel suvel ühe suurostu veel ning meeskonda tahetakse tuua Müncheni Bayerni vasakkaitsja Alphonso Davies.