Antud olukorras saatis palli võrku Luis Diaz. Abikohtunik tõstis seepeale aga suluseisu märgiks lipu üles. VAR kontrollis olukorda ja lubas kohtumisel jätkuda ehk väravat ei loetud.

Antud olukord tundus koheselt kahtlane ning matši järel esines kohalik kohtunikekogu PGMOL avaliku vabandusega. Nimelt eksis VAR Darren England antud olukorras rängalt.

Nimelt arvati VAR-i ruumis, et peakohtunik luges värava ära ja seetõttu teatati, et kontroll lõpetatud ja lubati mänguga jätkata. Kuna ekraanile ei tõmmatud ka jooni, mis oleksid kiirelt näidanud, et suluseisu ei olnud, siis oligi tekkinud paras segadus. Kui pall pandi aga värava alt mängu, siis saadi VAR-i ruumis koheselt aru, et läbi lasti suur viga. Selles olukorras ei saanud enam mängu tagasi pöörata ja värav jäigi lugemata.

Pühapäeva lõunal teatas PGMOL, et VAR-i ruumis tegutsenud Darren England ja tema abimees Dan Cook saavad karistada. Meestelt võetakse ära nende kaks järgmist kohtumist, kus nad pidid VAR-ina tegutsema. Ametist taandati nad Nottingham Forest – Brentford ja Fulham – Londoni Chelsea mängudeks.