Eelmisel nädalal hooaega kahe põhitegija, Obrad Tomici ja Martin Paasojata mängides kaotusega Tallinna Kalev/Snabbile alustanud Rapla juhtis esimesel poolajal mitu korda kümne punktiga, kuid kogu viimase veerandaja ja lisaaja jooksul ei kasvanud kummagi meeskonna eduseis kordagi suuremaks neljast punktist.

Normaalaja lõpus oli mõlemal meeskonnal seisul 66:66 kaks rünnakuvõimalust, ent kumbki korvini ei jõudnud. Lisaaja kangelaseks kerkis Rapla tagamees Rait-Riivo Laane kahe kolmesega, neist teine vormistas 44 sekundit enne lõppu ka lõppskoori. Võõrustajate otsustaval rünnakul ei tabanud Karlis Apsitise kolmene.

Laane kogus Rapla parimana 17 punkti, kuus lauapalli, kolm korvisöötu ja neli vaheltlõiget. Lisaks tõid Volodymyr Ševtšenko ja Eric Hunter 13, Tomic 12 ja Niko Gosnell 10 punkti.

Laupäeval peetakse Paf Liigas neli kohtumist. Delfi TV vahendab otsepildis Eestis toimuvaid kohtumisi TalTech/Optibet - Riia VEF ja Tallinna Kalev/Snabb - Valmiera. Lisaks kohtub Keila Coolbet võõrsil Riia Zelli ja Viimsi BC Prometey'ga.