Toyota juhtkond on juba varem avaldanud, et sooviks ideaalis jätkata senise nelikuga: põhisõitjate Kalle Rovanperä ja Elfyn Evansi ning poole kohaga pilootide Sebastien Ogier ja Takamoto Katsutaga.

Kuigi ühegi rallisõitjaga pole veel uut lepingut sõlmitud, on Latvala sõnul olukord lubav.

„Praegu proovime jätkata sama sõitjate koosseisuga ja hetkel pole me lepinguid sõlminud, kuid üldiselt tundub seis hea,“ ütles Latvala Tšiili ralli eel Motorsport.com-ile.

„Ma tunnen end hästi ja kõik sõitjad tunnevad end hästi ja nad tahavad jääda. Selles mõttes ei oota ma suuri muutusi,“ lisas soomlane optimistlikult.

Viimastel aastatel rallisarja domineerinud Toyota sõitjate nelik on püsinud muutumatuna alates 2020. aastast. Ainsad muudatused koosseisus on olnud, et Ogier' otsustas alates 2022. aastast minna osalise tööajaga sõitjaks ning et Esapekka Lappi, kes jagas prantslasega kolmandat autot, liitus 2023. aastaks Hyundaiga.

Ka Toyota rivaalid Hyundai ja M-Sport pole uue hooaja sõitjaid veel avaldanud. Erandiks on Thierry Neuville, kellel on kehtiv leping ka 2023. aastaks ning kes ilmselt jääb Lõuna-Korea autotootja meeskonda.