Neuville rääkis intervjuus Belgia meediale, kes lõpetavad Tšiilis tema arvates esikolmikus. „Ma sean ennast esikohale. Arvan, et Ott Tänak sõidab hea ralli ja lõpetab teisena. Kolmandaks jääb Elfyn Evans,“ spekuleeris Neuville.

Rovanperä suurima eesmärk Tšiilis on edestada enda võistkonnakaaslast Elfyn Evansit. Hooaja 11. etapi eel on Rovaperä edu Walesi sõitja ees 33 punkti. Kui Rovanperä teenib Tšiilist maksimumpunktid ja Evans jääb nullile, kroonitakse Soome ralliäss pühapäeval maailmameistriks

Tšiili võõrustas viimast – ja seni ainsat – MM-rallit 2019. aastal. Toona lõppes Neuville’i võistlus metsiku väljasõiduga. Võrreldes nelja aasta taguse ralliga on kiiruskatsed palju muutunud. „Kõik tundub päris hea. Samas päevad on erinevad ning kõik võib muutuda väga keeruliseks,“ rääkis Neuville.

„Kui tahad siin edukas olla, pead esimesest päevast peale hästi sõitma. Laupäeval peab lähtepunkt olema väga hea. Mõned reedesed lõigud olid veel märjad. Kui need ära kuivavad, on ka lahtist killustikku,“ jätkas ta.

Neuville sai vahetult pärast Kreeka rallit teist korda isaks. „Lucaga (Neuville´i lapsega - toim) on kõik korras ja emaga samuti. Ta sündis samal päeval, kui ma Kreekast tagasi sõitsin. Mul oli võimalus nendega koos aega veeta. Kõik on hästi läinud, samas see pole kunagi lihtne,“ naljatles belglane.

Tšiili MM-ralli esimene kiiruskatse sõidetakse homme pärastlõunal.