Eesti-Norra duo alistas turniiri avaringis ameeriklannad Jessica Pegula ja Ashlyn Kruegeri 6:4, 3:6, 10:5. Täna, neljapäeval toimunud veerandfinaalis teeniti veelgi võimsam skalp, kui oldi parem teisena asetatud Shuko Aoyamast ja Ena Shibaharast 6:2, 6:4.

Neel ja Eikeri alustasid kohtumist kaljukindlalt, võites mängu neli esimest geimi. Poole tunni möödudes vormistati setivõit esimeselt settpallilt. Teine sett kulges tasavägisemalt. Seisul 2:2 murdsid Neel ja Eikeri jaapanlannade servigeimi, millest piisas 6:4 setivõiduks.

Eesti-Norra duo ei löönud kohtumise jooksul ühtegi ässa, kuid patustasid kuue topeltveaga. Jaapani duo lõi kolm ässa ja tegi ühe topeltvea. Neel ja Eikeri realiseerisid murdepalle 75%-liselt (3/4), Aoyama ja Shibahara servimurdeni ei jõudnud. Matši 100-st pallivahetusest võitis Eesti-Norra duo 55 ja jaapanlannad 45.

Homme toimuvas poolfinaalis kohtuvad Neel ja Eikeri ameeriklanna Nicole Melichar-Martineze ja austraallanna Ellen Pereziga.

Edukas turniir tõstab Ingrid Neeli WTA paarimängu edetabelis tuleval nädalal vähemalt 45. kohale, mis tähistaks tema karjääri kõrgeimat kohta. Juhul kui tal õnnestub Tokyos võita kerkiks ta maailma 38. naispaarismängijaks.