Eestlaste lemmik läbi aegade

Läbi aegade on Nimeta Baar olnud üks eestlaste lemmikbaare. See on koht, kus kokku saada sõpradega, nautida head seltskonda ja elada kaasa oma meelisspordialade põnevatele hetkedele. Nimeta Baar on rohkem kui lihtsalt baar – see on kohtumispaik, kus luuakse unustamatuid mälestusi.

Nimeta Baar ei ole aga ainult tuntud oma mitmekülgse spordivaliku, vaid ka kulinaarsete naudingute poolest. Baari menüüst leiab nii autentse Aasia köögi hõrgutisi kui ka Euroopa maitsvaid roogi. Siin on midagi nii gurmaanidele kui ka neile, kes armastavad väljas lõunatada, sest külastajaid ootavad ees ka ahvatlevad päevapakkumised.

Veeda mõnusasti aega

Kui mõtled, kuhu sõpradega minna, et koos aega veeta, tasub sammud just Nimeta poole seada. Siin saad alustada oma õhtut meeldiva seltskonna ja meelelahutusega. Olgu selleks mõnus vestlus sõpradega, kaardimäng või lihtsalt lõõgastav õhtu heas seltskonnas – Nimeta Baar pakub kõikidele võimaluse luua unustamatuid hetki.

Nimeta Baar on avatud iga päev, niisiis võib sisse astuda millal tahes. Siin ootavad sind alati sõbralik teenindus ja meeldiv atmosfäär.

Õlleparadiis

Lisaks spordifännidele ja toidunautlejatele on Nimeta õige koht ka õllearmastajatele, sest seal on suurepärane õllevalik, kus erilisel kohal on Tankeri õlled.

Tanker on väike Eesti õllebränd, mis loodi 2014. aastal. Esialgu keskenduti küll ainult käsitööõllede tootmisele ja müügile, aga kui Tanker liitus paar aastat tagasi suure Taani kontserniga Royal Unibrew, lisandusid sortimenti ka kergesti joodavad ja klassikaliste maitsetega humalajoogid, et pakkuda suuremale hulgale õlletarbijatele uusi maitseid ja valikuid.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Selle aasta kevadel alustasidki Tanker ja Nimeta Baar omavahelist koostööd. Samal ajal tulid nad turule Tanker Selecti premium-lager-tüüpi õllega ning Nimeta oli esimene ettevõte Eestis, kes hakkas seda õlut müüma. Tankeri eesmärk on kasvada koos oma partneritega suureks – kolmandaks tegijaks Eesti õllebrändide hulgas ja pakkuda kvaliteetseid ning klassikalisi õllesid.

Kokkuvõttes on Nimeta Baar koht, kus spordi- ja maitseelamused saavad kokku, et luua unustamatuid hetki. See on koht, kus saab nautida mis tahes spordiülekandeid, avastada uusi maitseid ning veeta aega koos sõprade ja lähedastega. Tule külla ja avasta ise selle legendaarse baari võlud.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
Jaga
Kommentaarid