Möödunud hooaeg kulges Tallinna ühendklubi (2022. aasta suvel panid Selver ja TalTechi meeskonnad leivad ühte kappi - K.R.) jaoks tõusude ja mõõnadega. Aadu Luukase karikavõistluste finaalis kaotati 0:3 Tartu Bigbankile. Balti liigas langeti konkurentsist veerandfinaalis, kus jäädi alla Pärnu VK-le. Keerulisele hooajale pandi aga magus punkt, kui Eesti meistrivõistluste finaalseerias seljatati Tartu esindusklubi mängudega 4:0.

Uueks hooajaks on Selver/TalTech saanud kokku mitmekülgse koosseisu, kus jätkavad kolm äsja EM-il käinud koondislast (Andri Aganits, Marx Aru ja Johan Vahter) ning mitmed kohalikud noored. Suve jooksul lisandus välismaalt kaks leegionäri ning paariaastase pausi järel naasis Eestisse vanameister Keith Pupart, kes samuti pealinnaklubi mänguvormi selga tõmbab.

„Minu jaoks on oluline, et oleme professionaalsemad. Loodan, et läheme tasemelt paremaks, aga minu jaoks on ka oluline, kuhu tulevikus liigume. See on isegi prioriteetsem,“ selgitas peatreener Andres Toobal uue hooaja eel oma filosoofiat.