Kalev/Cramo alustas kohtumist võimsalt ning juba mõne minuti möödudes haarati 12:2 eduseis. Veerandaja lõpus sai ka Rootsi meister enda mängu käima ning 10 minuti möödudes juhtisid kalevlased 19:13.

Teine veerandaeg algas punkt-punkti rütmis. Veerandaja keskel seisid tablool esmakordselt viiginumbrid 29:29. Kalev lõpetas poolaja võimsa vahespurdiga ning Oleksandr Kovliari ja Mihkel Kirvese eestvedamisel mindi pausile 45:31 eduseisus.

Teist poolaega alustas paremini Dolphins ning veerandaja keskel tehtud vahespurdi toel vähendati vahe kahele punktile. Kalevlased ärkasid veerandaja lõpus ning tegid omakorda 11:3 spurdi. Enne viimast neljandikku juhtis Eesti klubi 61:52.

Neljandale veerandajale tegi tugevama alguse taas Rootsi meister. Kalev ei suutnud rünnakul leida loogilisi lahendusi ning kaare tagant teele saadetud kolmesed ei tabanud. Seevastu Norrköpingi meestel läks käsi kuumaks. Rootslased pääsesid esmakordselt juhtima kaks minutit ja 49 sekundit enne kohtumise lõppu, kui kolmese sopsas läbi korvirõnga Marcus Tyus. Viimastel minutitel enam eduseisu käest ei antud ning lõpusireeni kõlades olid Dolphinsi võidunumbrid 82:78.

Võitjate resultatiivseimad olid Issac Vann ja Nathan Dawit, kelle mõlema saldosse kogunes 16 punkti. Seejuures tabasid kaks meest kahepeale seitse kolmest 11-st. Kalev/Cramo suurimaks skoorikütiks tõusis Mihkel Kirves, kes tõi valitseva Eesti meistri kasuks 15 silma.

Kalev/Cramo jaoks on Meistrite liiga hooaeg lõppenud ning nende eurohooaeg jätkub aste madalamal FIBA Europe Cupil. Praegu näib kõige tõenäolisem, et ühte alagruppi kuulutakse Itaalia klubi Brindisi (seal mängib Eesti koondislane Joonas Riismaa), Ironi Ness Ziona (Iisrael) ja Hispaania kõrgliigatiimi Zaragozaga. Brindisi ja Ness Ziona tulevad Kaleviga samasse alagruppi juhul, kui nad ei pääse Meistrite liiga põhiturniirile ja Zaragoza juhul, kui nad pääsevad Europe Cupi kvalifikatsiooniturniirilt edasi.

Norrköpingi Dolphins kohtub Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiri poolfinaalis Taani klubi Bakken Bearsiga.

Enne mängu:

Põhiturniirile pääsemiseks peavad tallinlased alistama kolm vastast. Esimeses mängus kohtub valitsev Eesti tšempion rootslaste Norrköpingi Dolphinsiga, kohtumise võitja läheb kokku taanlaste Bakken Bearsi ja Kosovo satsi Peja vahelise matši võitjaga. Kui sealgi saadaks meeskonda edu, siis otsustavas kohtumises oleks vastas keegi nelikust Benfica (Portugal), Thbilisi (Gruusia), Levice (Slovakkia) või Larnaca AEK (Küpros).

Dolphinsi ridades on kohalike rootslaste kõrval viis ameeriklast - tagamängija Marcus Tyus ning ääred Kaiden Rice, Karl Gamble, Issac Vann ning CJ Penha. Norrköpingu klubi alistas Rootsi meistrisarja avavoorus 80:66 Köpingi Starsi, toona viskas Tyus 24 ja Vann 18 punkti.

Paf Eesti-Läti korvpalliliiga hooaja avakohtumises alistas Kalev/Cramo Tondiraba spordikeskuses Tartu Ülikool Maks & Mooritsi 74:71. Seal vedasid tallinlasi Oleksandr Kovliar, Mihkel Kirves ja Manny Suarez, kelle arvele jäi vastavalt 16, 16 ja 15 silma.