Mullu Hollandi kõrgliigas kolmanda koha saanud Ajax võõrustas koduväljakul eelmise aasta meistrit Feyenoordi. Ajax on alustanud tänavuse aasta hooaega katastroofiliselt ning teeninud esimese nelja mänguga kõigest viis punkti. Paremuse poole ei liikunud asjad ka täna.

Juba 9. minutil viis Santiago Tomas Gimenez külalisvõistkonna juhtima. Kümmekond minutit hiljem kahekordistas Gimenez Feyenoordi eduseisu. Matši 37. minutil sai kodumeeskond veel ühe külma dušši ning Igor Paixao tabamuse järel mindi poolajapausile 0:3 kaotusseisus.

Kodumeeskonna fännid olid mõistagi enda tiimi kehvast esitusest häiritud. Kui tavaliselt süüdatakse staadionile toodud raketid meeskonna värava või võidu tähistamise puhul, siis suures kaotusseisus olnud Ajaxi fännid leidsid neile teise otstarve.

Mängu 55. minutil visati kolm raketti otse pallimurule. Halvimal juhul oleksid need võinud lennata Feyenoordi väravavahi pihta. Mängu peakohtunik saatis intsidendi järel võistkonnad pikalt mõtlemata riietusruumi.

Mõningase pausi järel saabus teade, et kohtumine on ametlikult pooleli jäetud. Kodumeeskonna fännid sellega ei piirdunud ning staadionikoridorides märatseti edasi.

Hollandi kõrgiigat juhib PSV Eindhoven, kes on viiest mängust kogunud 15 silma. Feyenoord on 10 punktiga neljas ja Ajax viie silmaga 13.