Delfi vormeli-podcastis „Ringiga ees“ võtsid saatejuhid Kaspar Ruus ning Tarmo Klaar Jaapanis toimunu ja vormelimaailma kõige värskemad teemad luubi alla.

Saate teemad:

- Singapuri GP oli anomaalia. Max Verstappen valitses Jaapanis kogu nädalavahetust ning tõi Red Bullile MM-tiitli. Samal ajal tegi Sergio Perez mitu avariid ning vaatas suuremat osa sõidust boksis. Miks Perez ikka ja jälle põrub?

- Red Bull saatis pärast ca tunniajast passimist Perezi ootamatult kaheks ringiks rajale tagasi. Miks?

- McLareni pidupäev. Lando Norris tõi taas teise koha, värskelt lepingut pikendanud Oscar Piastri jõudis esimest korda poodiumile. Kas McLaren ongi praeguseks paremuselt teine tiim?

- Mercedese närviline sõit. Lewis Hamilton ja George Russell kemplesid omavahel, küll ei lasknud üks teist mööda ja vastupidi. Tsiteerides Russellit: „Kas me võitleme üksteise vastu või konkurentidega?“

- Logan Sargeant (Williams) tegi kvalifikatsioonis avarii ning katkestas ka põhisõidus. Kas ameeriklane veab F1 taseme välja?

- Williams on ainus tiim, kes pole teist sõitjat välja hõiganud. Kas Sargeant saab uue võimaluse või väärib seda keegi teine? Kes?

- AlphaTauri jätkab uuel hooajal Yuki Tsunoda ja Daniel Ricciardoga. Mida teeb edasi Liam Lawson, kes F1-s väga edukalt võistelnud?

Nendel ja teistel teemadel arutlesid „Ringiga ees“ saatejuhid juba stuudios pikemalt. Küsimusi ja mõtteid saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee.

„Ringiga ees“ on saadaval ka Spotifys, iTunesis ja teistes podcast’ide rakendustes, samuti Delfi Tasku äpis, mille leiab Google Playst ja Apple Store’ist.

Head kuulamist!