Euroliiga legend Kyle Hines andis hiljuti intervjuu BasketNewsile ning tõdes samuti, et Euroliigas on keerulisem skoorida. „22-aastaselt olin üsna piiratud silmaringiga ja arvasin, et NBA ongi kogu korvpallimaailm,“ sõnas Hines. „Nüüdseks olen 37-aastane ning võin öelda, et NBA on justkui kabe ja Euroliiga male.“

Endises Twitteris ehk nüüdses X-is hakkas viimane lause elama oma elu ning paljud leidsidki, et Euroliigas on raskem skoorida ning näiteks NBA eelmise põhihooaja MVP Joel Embiid ei suudaks Euroliigas keskmiselt 30 punkti mängus visata.

„Minu arvates olete te kõik peast segased,“ teatas seepeale NBA üks suuremaid staare Kevin Durant, kes hindab seega NBA kaitset kõrgemalt.

Sloveenist superstaar Luka Doncic on varasemalt samuti välja toonud, et NBA-s on lihtsam skoorida. Doncic tõi välja ka mitu põhjust. Esiteks on Euroopas väljak väiksem ning teiseks võib Euroopas kaitses mängides käsi palju intensiivsemalt kasutada. NBA-s vilistatakse tema hinnangul staaride vastu vigu palju lihtsamalt.