Kaunases sündinud, kuid Kanadas mängumeheks sirgunud Brazdeikis liitus eelmiseks hooajaks Žalgirisega. Eduka hooaja ning MM-i järel tekkisid Brazdeikise ukse taha aga uued kosilased. Nüüd ongi ta otsustanud käed lüüa Kreeka tippklubi Piraeuse Olympiacosega.

Basketnews kirjutab, et Žalgiris ei jää siiski tühjade pihkudega ning kreeklastel tuleb Žalgirisele üle kanda 500 000 eurot.

Brazdeikis viibis viimati koos Žalgirisega Küprosel turniiril, kuid sealt siirdub ta otse Ateenasse. Ülejäänud Žalgirise tiim lendab samal ajal Kaunasesse. „Selline on plaan,“ avaldas Brazdeikis Cosmote TV vahendusel, et tema tee viib nüüd edasi Kreekasse. „Mõned detailid vajavad veel täpsustamist, kuid teeme tööd, et kõik paika saada.“

Brazdeikise sõnul on ta juba suhelnud ka Olympiacose peatreener Georgios Bartzokasega. „Oleme rääkinud. Ta on suurepärane treener. Meil oli hea jutuajamine. Olen väga elevil, et saan tema käe all mängida,“ lisas leedulane. „Olen kindel, et sulandun tema süsteemi hästi. Olen valmis tegema kõike, et meeskond oleks edukas.“

24-aastane Brazdeikis alustas oma profikarjääri NBA klubis New York Knicks. NBA-s esindas ta veel Philadelphia 76ers’it ning Orlando Magicut. Kokku sai ta kolme hooaja jooksul kirja 64 kohtumist ning keskmiselt 5,0 punkti ja 1,7 lauapalli. Lõppenud hooajal tegi ta Žalgirise ridades Euroliigas korraliku hooaja. 35 kohtumise jooksul viskas ta keskmiselt 11,6 punkti, võttis 2,9 lauapalli ning jagas kaaslastele 1,3 resultatiivset söötu. Mänguminuteid jagunes talle keskmiselt 22,4. Žalgiris jõudis Euroliigas veerandfinaali, kus kaotati FC Barcelonale.

Hiljuti lõppenud MM-il viskas ta Leedu eest keskmiselt 11 punkti, võttis 3,5 lauapalli ning andis 2,5 resultatiivset söötu. Leedu lõpetas MM-i kuuenda kohaga.