Võitjate ridades tegi kahel korral skoori Marcel Hartel, kes oli 21. minutil täpne penaltipunktilt ning lisaks skooris veel ka 57. minutil. Võõrustajate kolmanda värava lõi teisel üleminutil Carlo Boukhalfa. Külaliste tabamuse autoriks oli 27. minutil Sebastian Polter. Mets tegi võitjate ridades kaasa kõik 90 minutit.

St. Pauli on seitsme mänguga teeninud kolm võitu ning neli viiki. Turniiritabelis ollakse praegu 13 punktiga teisel kohal. Liidriks on Düsseldorfi Fortuna 13 punktiga, Düsseldorfil on võrreldes St. Pauliga üks mäng vähem peetud. Kolmas on Hamburger SV samuti 13 punktiga.

Teine Eesti koondise keskkaitsja Maksim Paskotši pidas meeste tasemel esimese klubikohtumise välisliigas, kui ta tegi debüüdi Šveitsi kõrgliigas. Paskotši koduklubi Zürichi Grasshoppers viigistas koduväljakul St. Galleniga, vahetusest sekkunud Paskotši pääses väljakule 84. minutil.

Grasshoppers hoiab Šveitsi kõrgliigas 12 meeskonna konkurentsis viie punktiga üheksandat positsiooni. Tabeli lõpp on vägagi tihe ning viimasel kohal oleval tiimil on neli punkti, kuid samas ka mäng varuks.

Ungari kõrgliigas tegi samal ajal debüüdi Paskotši eakaaslane Oliver Jürgens. Jürgensi ja Märten Kuuse koduklubi Ujpest kaotas kohalikus liigas koduväljakul MTK-le 0:2. Jürgens pääses väljakule 69. minutil, kui seis oli veel 0:1. Kuusk jäi terveks kohtumiseks pingile.

Ujpest hoiab Ungari kõrgliigas 12 tiimi seas 11 punktiga kuuendat kohta. MTK on 14 silmaga tabeliliidriks.