Verstappen juhtis suures plaanis Jaapani GP-d algusest lõpuni ning teenis ülekaaluka võidu. Tema järel mahtusid poodiumile McLareni piloodid Lando Norris ja Oscar Piastri. Kolmanda koha saanud Piastri teenis F1 karjääri esimese poodiumikoha.

Esikuuikule järgnesid Charles Leclerc (Ferrari), Lewis Hamilton (Mercedes) ja Carlos Sainz (Ferrari). Punktikohtadele jõudsid veel George Russell (Mercedes), Fernando Alonso (Aston Martin) ja Alpine'i duo Esteban Ocon ning Pierre Gasly.

Kuigi Verstappeni tiimikaaslane Sergio Perez katkestas tänase sõidu pärast etapi esimeses pooles tehtud avariisid, kindlustas Red Bull pühapäeval meeskondliku MM-tiitli. Verstappen isiklikku kolmandat MM-tiitlit veel ei kindlustanud. Tema edu Perezi ees on 177 punkti, laual on veel kuue nädalavahetusega 180 silma.

Hooaeg jätkub 8. oktoobril Kataris.

Pühapäeva hommikul läks eetrisse ka värske Delfi vormelipodcasti „Ringiga ees“ uus osa, kus võtsime Jaapani GP ning vormelimaailma viimase aja tähtsamad teemad kokku. Küsimusi ja mõtteid saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee

1x
00:00