Inglismaa vutimeedia teatel kerkis Ödegaard lepingupikendusega Arsenalis kõige suurema palgaga mängijaks. Väidetavalt teenib 24-aastane norralane nüüd nädalas ligemale 250 000 eurot.

Ödegaard liitus Arsenaliga püsivalt 2021. aastal, kui Londoni klubi maksis norralase eest Madridi Realile 35 miljonit eurot. Seejärel kerkis Ödegaard kiiresti Arsenali juhtmängijate sekka ning praeguseks on ta ka klubi kapten.

Ödegaard on Arsenali eest pidanud 112 kohtumist ning löönud 27 väravat. Lisaks on ta kaaslastele jaganud 15 resultatiivset söötu.

„Lepingu pikendamine oli minu jaoks väga lihtne otsus. Seda mitmel põhjusel. Peamiselt aga seetõttu, et meil läheb klubina praegu hästi,“ teatas Ödegaard klubi pressiteenistuse vahendusel.

Ödegaard kerkis rambivalgusesse vägagi noorelt ning Madridi Real napsas ta endale juba 2015. aasta jaanuaris, kui Norra klubile Strömsgodset maksti kolm miljonit eurot. Lõpuks sai ta Reali esindusmeeskonna eest aastate jooksul kirja 11 kohtumist. Enne Arsenali jõudmist käis Ödegaard laenul Hollandis Heerenveenis ja Vitesses ning Hispaanias Real Sociedadis.

Arsenal on käimasolevat hooaega alustanud edukalt. Premier League’is on neil kirjas neli võitu ja üks viik. Võidukalt alustati ka Meistrite liigas, kus alagrupiturniiri avavoorus alistati PSV Eindhoven 4:0.