Külalised asusid kohtumist juhtima 17. minutil, kui omavärava sai kirja Stuttgarti mängumees Dan-Axel Zagadou. Kodumeeskond jõudis viigini juba 22. minutil tänu Enzo Milloti tabamusele.

Kodumeeskond asus juhtima 32. minutil, kui skoori tegi meeskonna esiründaja Serhou Guirassy. Matši teisel üleminutil vormistas Guirassy kohtumise lõppseisu.

Prantsusmaal sündinud, kuid koondiste tasemel Guinead esindav 27-aastane Guirassy on tänavuse hooaja tõeline sensatsioon. Bundesligas on ta viie kohtumisega löönud juba kümme väravat. Sellega on ta Euroopa viies suurliigas sel hooajal esimeseks meheks, kes jõudnud kahekohalise arvu tabamusteni.

Guirassy mängib Stuttgarti ridades teist hooaega. Mullu viibis ta tiimis laenulepingu alusel. Bundesligas sai ta 22 kohtumisega kirja 11 tabamust ning seejärel otsustas Stuttgart ründaja Prantsusmaa klubist Rennes’ist püsivalt endale osta. Stuttgartil tuli ründaja eest lauale panna üheksa miljonit eurot.

Rennes maksis 2020. aastal ründaja eest Amiensile aga 15 miljonit eurot.

Sarnaselt oma esiründajale on hooaega edukalt alustanud ka Stuttgarti meeskond, kes kerkis Bundesliga turniiritabelis liidriks. Viie kohtumisega on neil koos 12 punkti. Ühe mängu vähem pidanud Leverkuseni Bayer ja Müncheni Bayern on kümne silmaga vastavalt teine ja kolmas.