Pärnu meeskond juhtis avaveerandil korraks juba 15 punktiga ning esimeseks lühikeseks vaheajaks oli nende eduseis 25:17. Teisel perioodil suutis TalTech vahe tagasi mängida ja poolajavileks olid tablool viiginumbrid 39:39.

Kolmanda veerandi lõpuks juhtis TalTech 60:58. Viimane neljandik kulges samuti tasavägiselt ja lõpplahendus saabus alles lõpusekunditel.

Pärnu pääses 12 sekundit enne lõppu kuue punktiga (77:71) juhtima, kui Sverre Aav tabas mõlemad vabavisked. Sellega polnud aga mäng veel tehtud, sest Taavi Jurkatamm saatis kiiresti korvi kaugviske ja Isaiah Hart tegi kohe otsa ründevea. Oliver Metsalul oli seejärel võimalus mäng viigistada, ent tema kolmene ei tabanud. Ka sellega polnud aga kohtumine veel lõppenud, sest Mario Keglerile vilistati ebasportlik viga. TalTech ootamatult avanenud uut võimalust siiski ära kasutada ei suutnud - Patrik Saal realiseeris kahest vabaviskest ühe seisuks 75:77, kuid viimasel rünnakul Jurkatamme vise enam ei tabanud.

Pärnu parim oli Troy Barnies 23 punktiga, Hart tõi 17 silma ja 11 resultatiivset söötu. TalTechi parimana kogus Kasper Suurorg 23 punkti.

TalTech - Pärnu mängu galerii:

Mõlema võistkonna jaoks oli tegu selle hooaja esimese ametliku mänguga. Mullu lõpetas TalTech Eesti-Läti liiga põhiturniiri 9. ja Pärnu 11. kohaga. Eesti meistrivõistlustel piirdus TalTech veerandfinaaliga, Pärnu võitis pronksi.