Teise mängupäeva eel jagasid liidrikohta soomlanna Henna Blomroos ning ameeriklannad Hailey King ja Missy Gannon, kes kõik läbisid esimese ringi tulemusega kuus alla par´i. Neljandana alustas juhtgrupist ameeriklanna Holly Finley (-4).

Kristin Tattar läbis esimese ringi 66 viskega (3 alla par´i) ning jagas koos viie ameeriklanna ja Kristi Untiga seitsmendat kohta.

Kui eilse said naised mängida pea ideaalsetes tingimustes, siis täna oli Burlingtonis üsnagi tuuline. Tattari esimesed korvid suuremat rõõmu ei pakkunud. Eestlanna alustas kolme par´iga ning korjas neljandal korvil double bogey. Pärast viienda raja läbimist langes ta 20. kohale, kaotades liidrile kuue viskega.

Alates kuuendast korvist hakkas Tattari mängukindlus tõusma. Eesti kettagolfar sai üritada kauget eagle´it, kuid ketas lendas napilt korvist paremalt mööda. Siiski oli päeva esimene birdie märk paremuse suunas. Ka seitsmendal rajal teenis Tattar birdie, millega ta tõusis tagasi kümne parima sekka.

Järgmisel kolmel korvil mängis Tattar par´i, kuid vahe liidritega oli sellele vaatamata kõigest neli viset. 11. rajal teenis eestlanna päeva kolmanda birdie, 12. mängis par´i. Pärast 13., 14. ja 15. korvi, kus Tattar noppis kolm järjekordset birdie´t, tõusis Eesti kettagolfar võitluste ainuliidriks.

Viimasel kolmel rajal mängis Tattar par´i. Lõpetades hoidis ta kahe ringi koondskooriga (7 alla par´i) liidrikohta. Samas mitmetel tippudel oli tol hetkel veel 5 või 6 rada mängida. Reedese ringi läbis eestlanna 65 viskega (4 alla par´i), mis andis reitinguks 989.

Kui kõik mängijad olid finišisse jõudnud oli selge, et Tattar alustab homset kolmandat mängupäeva juhtgrupi teiselt kohalt. Päeva lõpetas liidrina soomlanna Henna Blomroos (-9), Tattar jääb temast maha kahe viskega. Kolmandat kohta hoiab ameeriklanna Rebecca Fox (-6) ning viimasena pääses juhtgruppi Eveliina Salonen (-5).

Ilusa ringi pani taas kokku ka Kristi Unt, kes mängis 18 korvi 68 viskega (1 alla par´i). Enne homset jagab Unt tulemusega 4 alla par´i kuuendat kohta. Keiti Tätte alustab kolmandat ringi 30. kohalt (+2) ja Kaidi Allsalu 37. positsioonilt (+5).