Kogu eilse mängu kohtunikebrigaad oli Eestist, sest Tohveri abikohtunikena tegutsesid Silver Kõiv ja Sten Klaasen ning neljanda kohtunikuna oli ametis Joonas Jaanovits.

VAR (videokohtunik) oli eile sunnitud lausa kaks Tohveri valeotsust penaltiteks muutma.

Esimene Tohveri eksimus sündis 30. minutil, kui Brightoni mees Joao Pedro murdis vastaste karistusalasse ning kukkus. Kodumeeskond nõudis penaltit, kuid Tohver viitas, et tegemist oli sukeldumisega, ja andis ründajale kollase kaardi. Videokohtuniku Juan Martinez Munuera sekkumise järel aga selgus, et Pedro vastu oli tehtud selge viga, ja eestlane oli sunnitud ikkagi penalti määrama. Pedro suutis selle realiseerida, viigistades mänguseisu 1:1 peale.

Teine sarnane eksimus sündis 64. minutil, kui Tohver jättis taas Pedro vastu tehtud vea järel penalti määramata. Ka sel korral tuli eestlasel video ülevaatamise järel oma otsust muuta. Brasiilia koondislane Pedro realiseeris ka selle 11 meetri karistuslöögi ja tõi tabloole 2:2 viigi.

BBC kirjutab mängu ülevaates, et see on väga haruldane, et videokohtunik peab kahel korral sekkuma ja penalti määrama.

Esmakordselt eurosarjas mängiv Brighton lõpuks siiski kaotas, sest 84. minutil lõi Ezequiel Ponce kreeklaste 3:2 võiduvärava. Ülejäänud AEK väravate autoriteks olid Djibril Sidibe ja Mijat Gacinovic.

Teisel poolajal jagas Tohver koguni 12 hoiatuskaarti – kaheksa AEK ja neli Brightoni mängijatele.