Avaringis alistas Nabi neutraalse lipu all võistleva venelase Vitali Štšur tulemusega 1:1. Kaheksandikfinaalis oli eestlane sama skooriga parem Norra sportlasest Oskar Marvikust. Mõlemas kohtumises kuulus viimane punkt Nabile, mistõttu ka maarjamaa vägilane võitjaks kuulutati.

„Esimesed matšid olidki rasked, rasked vastased. Hea meel, et õnnestus nendes matšides vastu pidada,“ rääkis Nabi ERR-ile. „Vorm oli ikkagi piisavalt heaks saadud, et need matsid võita ja selle üle on hea meel.“

Veerandfinaalis kohtus Nabi kuuekordse maailmameistri Kayaalpilega, kelle vastu eestlasel variante ei tekkinud. Türklane teenis kindla 9:0 võidu ning oli võidukas ka järgnenud poolfinaalis.

„Mis puudutab matši türklasega, siis tundsin end püsti palju paremini kui parteris, kus ta sai haarde roietest kätte. Kui ta roietest kinni saab, on seda keeruline kaitsta. Minupoolne viga. Ülekaalukas võit ja ta tegi seda hästi,“ selgitas Nabi.

Kuna Kayaalpile pääses finaali, siis saab Nabi võistlemist jätkata miinusringis. Seal on eestlase esimeseks vastaseks egiptlane Abdellatif Mohamed Ahmed. Kohtumise võitja maadleb pronksimatšis hiinlase Lingzhe Mengiga.

„Egiptlane on selles mõttes tuttav, et neli-viis aastat tagasi olen temaga maadelnud. Kindlasti on ta arenenud, tugev ja arvestatav vastane. Saab olema raske päev, tahaks loota, et enesetunne on samuti hea ja olen taastunud. Tahaks hästi esineda,“ sõnas Nabi.

Refereeritud artikli täisteksti saab lugeda ERR-i spordiportaalist.