Esimese veerandaja järel juhtis Kalev 27:9, kusjuures korraks oli tablool seis 22:3. Esimese poolaja lõpuks oli külaliste eduseis 41:30. Kolmanda veerandi keskel kärises Kalevi edu 17 punktile, seejärel hakkas Rapla järgi tulema. Kuus minutit enne kohtumise lõppu jõudis Rapla nelja punkti kaugusele, aga lähemale ei pääsetud.

Lauavõitluses koguni 50:27 parem olnud Kalevit vedas 33 punkti, 14 lauapalli ja 4 korvisöötu toonud mängujuht Kelvin Robinson. Ameeriklane tabas väljakult 15 viskest 11, sealhulgas läksid sisse kõik neli kolmest. Erik Keeduse arvele jäi 14 punkti, Mario Paiste tõi 11 punkti. Rapla kasuks viskas ukrainlane Volodõmõr Ševtšenko 18 punkti, lisas noppis ta 9 lauapalli. 15 punkti viskas Tormi Niits.

„Meil oli kindel plaan see mäng ära võita,“ ütles Kalevi varumängujuht Eric Schmalz pärast kohtumist Delfi TV otse-eetris. „Teadsime, et hooaja algus on megaoluline. Eelmisel hooajal ei saanud me alguses kuidagi minema ja siis hakkas lumepall veerema. See oli megaoluline võit, emotsiooni mõttes ka megaoluline. Arvan, et selle flow pealt on väga hea edasi minna.“

Raplal oli kaks olulist puudujat, sest keskmängija Obrad Tomic kannab eelmise hooaja viimases kohtumises saadud karistust. Lisaks sai klubi neljapäeval teada, et Venezuela alaliit kaotas ära Martin Paasoja klubivahetuse FIBA kinnituse taotluse, mis aegus. Ehkki Rapla tegi kiiresti uue, siis sellele omakorda ei jõudnud reageerida FIBA, mistap 29-aastane Paasoja ei tohtinud veel platsile joosta.

Rapla - Kalevi mängu galerii:

Paf liiga hooaja esimeses matšis võitis Kalev/Cramo neljapäeval 74:71 Tartu Ülikool Maks & Mooritsat.