Kohtumise juhtohjad haaras enda kätesse Taani meeskond, kui juba esimesel mänguminutil pall Eesti väravasse toimetati. Ragnar Rump vastas viigiväravaga esimese kolmandiku lõpus. Rump võttis väravavahilt saadud palli omaks, mängis endale ette ning lõi nahkkera käärlöögiga väravasse. Taani puurilukk oli küll kätega vahel, kuid löök oli piisavalt tugev, et kindlustada pausile minnes 1:1 viigiseis.

Taanlased haarasid teisel kolmandikul jälle üheväravalise eduseisu, kui väravavaht palli otse väravasse lennutas. 20. minutil sai Rump kirja oma teise täpse tabamuse, kui ta Ervin Stüfi söödu järel end Taani väljakumängijatest mööda keeras ning palli võrku veeretas. Eesti juhtvärav mängiti välja minut aega hiljem, kui Rauno Nõmmiku hea söödukombinatsiooni tulemusel palli enda valdusesse sai ning vastaste vahelt palli võrku keerutas.

Viimasel kolmandikul määrati vastaste kasuks penalti, kuid Eesti väravasuul seisnud Rauno Rahnik tegi suurepärase tõrje ning hoidis eestlasi eduseisus. Paraku löödi taanlaste poolt kolmandiku lõpus 3:3 viigivärav ning kohtumine saadeti lisaajale. Lisaajal väravaid ei sündinud ja võitja otsustas penaltiseeria, mille tulemusel alistas Taani Eesti koondise tulemusega 5:4. Eesti poolt olid täpsed Henry Remmelgas, Rasmus Munskind, Ervin Stüf ja Kristian Marmor. Kuigi Ragnar Rump sooritas hea löögi, tõrjus vastaste puurilukk selle ära.

Avavoorus alistas Eesti lisaaja järel Prantsusmaa tulemusega 5:4, teises kohtumises Portugaliga tunnistati lisaajal vastase 6:5 paremust. Alagrupis paikneb Eesti kahe punktiga kolmandal kohal, kuid lõpp-positsioon ning edasised kohamängud Euroliiga Superfinaalis selguvad pärast Prantsusmaa – Portugali omavahelist vastasseisu, mis peetakse täna Eesti aja järgi kell 16.30.

Superfinaali veerandfinaali pääsevad edasi iga alagrupi kaks paremat, kolmandad kohad selgitavad omavahel 9.–11. koha ning neljandad meeskonnad ja halvima tulemuse saanud kolmas meeskond 12.–15. koha omanikud. Kaks viimast meeskonda langevad B-divisjoni.