Nabi kohtus avaringis venelase Vitali Štšuriga. Eestlane oli matši alguses passiivne ja sai hoiatuse. Ta pandi parterisse ehk vastane sai selle arvelt punkti, kuid venelane ei suutnud Nabi üle vedada ega heidet sooritada.

Matši teist poolt alustas kahekordne maailmameister Nabi märksa aktiivsemalt, mistõttu pandi parterisse venelane, millega teenis esimese punkti Nabi. Matši lõpus sattus eestlane veel korra parterisse, ent vastane ei suutnud seegi kord teda liigutada. Vastavalt reeglitele premeeritakse punktiga ainult kaht esimest parterisse panekut ehk selle eest Štšur enam punkti ei saanud. Seega jäi matš 1:1 viiki, aga kuna Nabi sai viimase punkti, kuulutati võitjaks eestlane.

Kaheksandikfinaal:

Nabi sai kaheksandikfinaalis sama taktikaga jagu norralasest Marvikist. Esimesel perioodil oli Nabi passiivne, sai hoiatuse ehk vastane läks 1:0 juhtima. Pärast vaheaega tormas Nabi Marvikule peale ning norralane sai passiivsuse eest hoiatuse. Nii lõppes matš taas 1:1 seisul, aga kuna viimase punkti sai taas Nabi, edenes kaheksa parema sekka eestlane. Marvik oli pärast kaotust sedavõrd pettunud, et viskas matile maha ja haaras kätega peast kinni.

Nabi vastaseks veerandfinaalis on tugev türklane Kayaalp, kes oli egiptlasest Abdellatif Mohamed Ahmed Mohamedist parem 7:2. Nabi ja Kayaalpi vastasseis toimub Eesti aja järgi täna kella 15 paiku.

Veerandfinaal:

Nabi pandi alguses passiivsuse eest parterisse ning türklane vedas ta neli korda hooga üle, teenides sellega üheksa punkti. Kahe minuti ja selge ülekaaluga oligi matš otsustatud.

Kuna Kayaal alistas poolfinaalis hiinlase Lingzhe Mengi 3:1 ja jõudis finaali, siis saab Nabi homme jätkata pronksmedali ja olümpiakoha püüdmist miinusringis.

Miinusring:

Nabi kaotas reedel MM-il miinusringis egiptlasele Abdellatif Mohamed Ahmed Mohamedile 0:2 ning sellega sai ta teekond otsa.

Nabi oli matši alguses talle omaselt passiivsem ning vastane sai selle eest esimese punkti. Ta loobus Nabi partesse panekust ja jätkas püstimaadlust, kus meeste pead põrkasid kokku ja Nabil purunes kulm. Verejooks peatati, pea ümber mähiti side ning maadlus jätkus.

Teise perioodi alguses pani Mohamed ühel hetkel Nabi pikali ja teenis kaks punkti, kuid videokordus näitas, et ta astus eestlasele jala peale ning punktid tühistati.

Paraku oli egiptlane ka matši lõpus aktiivsem, Nabi sai passiivsuse eest teise hoiatuse ning jäi 0:2 taha. Viimasel minutil meie mees võtet teha ei suutnud ning selle seisuga matš ka lõppes.

Nabi sai küll kokkuvõttes 7. koha ja pääseb EOK palgale, kuid Pariisi olümpiakohta peab ta hankima järgmise aasta kvalifikatsiooniturniiridelt.

Mohamed pääses maadlema pronksi eest Lingzhe Mengiga. Pronksimatšide kaotajad lähevad omakorda vastamisi, et selgitada välja viies koht, kes saab pääsme Pariisi olümpiale.