Messi jättis vigastuse tõttu vahele kaks viimast Miami kohtumist Põhja-Ameerika jalgpalliliigas MLS. Toronto FC vastu kuulus argentiinlane algkoosseisu, kuid 37. minutil vahetati ta pingile. Kaks minutit varem oli peatreener Gerardo Martino sunnitud pingile võtma ka Interi teise nimeka täienduse, hispaanlasest vasakkaitsja Jordi Alba.

Avapoolaja lõpus viis Miami juhtima Facundo Farias. Teise poolaja alguses kasvatas kodumeeskonna eduseisu soomlane Robert Taylor, kes Messi asemel mängu sekkus. 73. minutil tegi Benjamin Cremaschi seisuks 3:0, 87. minutil vormistas Taylor 4:0 lõpptulemuse. Cremaschi tabamusele tegi eeltöö samuti soomlane.

Peatreener Martino selgitas matši järel, et Messit vaevab „vana vigastus“. Tema sõnul jäävad nii Messi kui Alba eemale pühapäevasest matšist Orlando City vastu.

Järgmisel kolmapäeval ootab Interit ees US Openi karikasarja finaal Houston Dynamo vastu. „Kui nad (Messi ja Alba) pole terved, siis ei tule nad platsi lähedalegi,“ rääkis Martino BBC vahendusel. „Argentina koondises tehtud uuringud vigastust ei näidanud. Igaks juhuks püüdsime teda säästa. Me ei usu, et teda vaevab lihasevigastus, seda ta rääkis mulle ise . Peame siiski jätkama ettevaatlikult, jälgime järgmiste päevade jooksul olukorda.“

Miami Interil on MLS-i idakonverentsis koos 31 punkti, mis annab 15 klubi seas 13. koha. Play-off'i viimasest kohast hoiab praegu kinni Wayne Rooney juhendatav DC United 36 punktiga.