Kuigi skoor viitab seitsmeväravalisele trillerile, siis mängupilt oli selgelt Bayerni kasuks, kes suuremat osa kohtumisest domineeris. Saksamaa klubi asus avapoolaja keskel Leroy Sane ja Serge Gnabry väravatest 2:0 juhtima, Rasmus Hojlund lõi 49. minutil Unitedi poolel ühe värava tagasi, kuid juba neli minutit hiljem realiseeris Harry Kane penalti.

United jõudis 88. minutil Casemiro väravast 2:3-ni, ent kaks minutit hiljem lõi Mathys Tel 4:2. Lõpuminutil vormistas Casemiro lõppseisu.

Bayerni avavärava puhul eksis Unitedi poolel suvel klubiga liitunud väravavaht Andre Onana, kes proovis Sane lööki püüda, kuid lasi pali käte vahelt võrku. Teisel poolajal oli Onana paremini mängus sees ning tegi ka mitu olulist tõrjet. Kohtumise järel võttis kamerunlane siiski vastutuse enda peale.

„See on väravavahi elu,“ rääkis Onana TNT Sportsile. „See on keeruline, alustasime väga hästi. Kuid minu vea tõttu kaotasime kontrolli. Meie jaoks on olukord raske, eriti mulle, sest vedasin tiimi alt.“

„Mängisime palliga hästi, vastased ei tekitanud eriti võimalusi, aga nende esimese raami löögiga eksisin kohe,“ tõdes Onana. „See oli võtmehetk ning meeskond langes minu eksimuse tõttu. Me ei võitnud täna minu tõttu.“

Suvel 52 miljoni euro eest Milano Interist Inglismaale kolinud Onana karjäär Unitedis pole kõige paremini alanud. Senise kuue matšiga on ta võrgust korjanud 14 palli. United on koduse kõrgliiga ja meistrite liiga peale kuuest esimesest mängust kaotanud neli. „Pean sellest õppima ja tugev olema, mul on veel palju tõestada. Minu algus Unitedis pole olnud hea või läinud nii nagu tahaksin. Tänane oli üks mu hullemaid mänge,“ raputas Onana omale tuhka pähe.

A-grupi teises avavooru mängus leppisid Istanbuli Galatasary ja Kopenhaagen 2:2 viiki. 3. oktoobril toimuvates teise vooru mängudes võõrustab United Istanbuli klubi ning Bayern sõidab külla Kopenhaagenile.