Solskjaer vallandati Unitedist 2021. aasta novembris pärast peaaegu kolme-aastast valitsemisaega.

„Mõned [mängijad] ei olnud nii head kui nende endi ettekujutus endast,“ ütles 50-aastane Solskjaer ajalehele The Athletic.

Endine Unitedi ja Norra koondise ründeäss lisas: „Ma ei nimeta nimesid, kuid olin väga pettunud, kui paar meest keeldus võimalusest kapteniks saada. Samuti olin pettunud, kui teised ütlesid, et nad ei mängi ega treeni enam, sest tahavad klubist välja pääseda.“

Solskjaer tunnistas, et ka juhtkonna poolt soovitatud Cristiano Ronaldo palkamine oli tegelikult vale otsus.

„See oli otsus, millest oli väga raske loobuda ja ma tundsin, et peame selle tegema, kuid see osutus valeks,“ sõnas norralane. „Kui teil on meeskond, peate kõik ühes suunas liikuma. Kui asjad ei sujunud enam nii hästi, oli näha, et teatud mängijad ja nende egod tulid esile.“

United sai 2020/21 hooajal Inglismaa kõrgliigas teise koha ja pääses Euroopa Liiga finaali, kus kaotati penaltitega Villarrealile. Järgmise hooaja alguses hankis United Inglismaa koondislase Jadon Sancho ja Prantsusmaa kaitsja Raphael Varane ning pikendas lepingut Ronaldoga, kuid esimesest kaheteistkümnest mängust sai klubi viis kaotust ja Solskjaer vallandati novembris.

Mängijana tuli Solkjaer koos Unitediga kuuel korral Inglismaa meistriks ja võitis korra ka UEFA Meistrite liiga, kuid peatreenerina ta ühegi tiitlivõiduni ei jõudnud.

Praegune Unitedi boss Erik ten Hag on öelnud, et 2022. aasta mais Old Traffordile saabudes ei olnud klubis „head kultuuri“.