Leedu hooajal teenis Kovalov keskmiselt 5 punkti ja 4 lauapalli mängu kohta. Varasemalt on mees mänginud ka Ukraina ja Hispaania liigas.

„Olla suhteliselt noore mehena meeskonna vanim ja kogenum, ootab teda ees suur väljakutse. Ootame Artemilt nn. pikkade osakonna liidrirolli kandmist, mis tähendab punkte ja lauapalle ehk mitmeid kaksikduubleid. Hea viskajana peaks Artem vastaste pikemad korvi alt välja meelitama. Kuna tahame mängida meeskondlikult nii rünnakul kui ka kaitses, siis ootame temalt ka resultatiivseid sööte ja kõrgel tasemel kaitsetööd,“ ütles Viimsi peatreener Valdo Lips klubi pressiteate vahendusel.

Mängija ise ootab uut hooaega suure põnevusega ning loodab näha saalis palju fänne ja suurt toetust: „Minu jaoks on täiesti uus olukord see, et 25-aastasena olen meeskonna vanim ja kõige kogenum. Pean jagama meeskonnaga oma teadmisi ja kogemusi, mida olen erinevates liigades tallele pannud. Olen valmis kandma liidrirolli nii platsil kui platsi kõrval. Ootused on positiivsed, noore meeskonnana tahame anda endast igas mängus parima ja peame näitama, milleks me võimelised oleme. Tuleb huvitav hooaeg.“

Viimsi hooaeg algab Eesti-Läti liiga mänguga pühapäeval kodus Keila Coolbeti vastu. Kell 17 algav kohtumine, nagu ka kõik teised Paf liiga matšid, on otsepildis nähtav Delfi Kogupaketi tellijatele. Pileteid saali müüb Piletitasku.