Kuna Hyundai tiimil on järgmiseks aastaks sõlmitud leping vaid ühe sõitjaga - Thierry Neuville -, on kuulujutud viinud ka Ogier`d Lõuna-Korea autotootja meeskonda.

Spekulatsioonid said hoogu juurde, kui maikuus palgati Hyundai uueks tehniliseks direktoriks Francois Xavier Demaison, kellega koos võitis Ogier Volkswageni päevil neli maailmameistritiitlit (aastatel 2013-2016).

„Ma tunnen Hyundais paljusid inimesi ja võib-olla algasid kuulujutud seetõttu, et kuna ma olen enda mänedžer, võib juhtuda, et räägin inimestega, kuna see ei maksa midagi. Kuid reaalsus on see, et ma olen rahul kõigega, mis mul hetkel on, nii et mul pole tegelikku põhjust midagi muuta,“ sõnas Ogier Motorsport.com-ile.

Ka Toyota juhtkond on varem teatanud, et ei näe põhjust, miks nad peaks 2024. aastaks oma sõitjate koosseisu muutma. Sarnaselt Ogier`le pole tiimis uut kontrahti veel sõlminud ka põhisõitjad Kalle Rovanperä ja Elfyn Evans.

39-aastane Ogier lisas, et ta on Toyotaga arutanud „sarnasel viisil jätkamist“ [poole kohaga], kuid midagi ametlikku tal veel välja kuulutada ei ole.

Ogier on Toyotas poole kohaga sõitnud kaks viimast hooaega.