Panter jäi kiiresti kaotusseisu, kuid võitis avakolmandiku 2:1, kui mõlemad meie klubi väravad viskas Shuma Kinebuchi.

Teise kolmandiku avaminutitel suutsid külalised viigistada, ent Daniil Fursa viis kaheksandal minutil Eesti meeskonna uuesti ette 3:2. Vähem kui pool minutit hiljem tõid lätlased taas tabloole viigi ja 13. minutil asus omakorda Zemgale 4:3 juhtima. Pantrite poolel vastas Daniil Tsarkovskyi viigiväravaga, kuid teise perioodi lõpuks said külalised uuesti eduseisu 5:4.

Viimane kolmandik kuulus juba kindlalt Läti klubile, kes viskasid kolm vastuseta väravat.

HC Panter on Optibet Hokiliigas pidanud neli kohtumist ning on saanud ühe võidu ja neli kaotust. Hooaja kahes esimeses matšis pidi Panter tunnistama HK Prizma 4:0 ja HK Kurbadsi 3:1 paremust. eelmisel laupäeval teeniti esimene võit, kui HS Rigat võideti 4:2. Päev hiljem kaotati samale vastasele 2:4.

HK Zemgale oli enne tänast pidanud kaks kohtumist, millest on võitnud mõlemad. HK Mogo/LSPA alistati 2:1 ning 7BET Hockey Punks tulemusega 5:1.

Optibet hokiliigas mängib 9 võistkonda:

Lätist 5 klubi: HK Mogo/LSPA, HK Prizma, HK Zemgale/LBTU, HK Kurbads ja HS Riga

Leedust 3 klubi: Kaunas City, 7Bet Hockey Punks ja Airwell Energija

Eestist: HC Panter

Mängude arv põhiturniiril on 32 mängu (16 kodus ja 16 võõrsil). Play-off süsteem: kaks esimest võistkonda põhiturniiril lähevad kohe poolfinaali. 3.-6. koht mängivad veerandfinaalis kolme võiduni.