Jõesaar kuulus Anwili ridadesse ka möödunud aastal, kuid karm põlvevigastus lõpetas tema hooaja juba oktoobris. Suvel sõlmis ta meeskonnaga uue lepingu ning viimastel kontrollmängudes on ta ka meeskonnas olulist rolli mänginud.

Anwil on hooaja eel pidanud mitu kontrollmängu. Kui augusti lõpus ja septembri alguses Jõesaar veel koosseisu ei kuulunud, siis 8. septembril Inowroclawi Noteci vastu pääses eestlane platsile. Ta viskas 92:80 võidumängus kuus punkti. Päev hiljem kohtus Anwil Bydgoszczi Astoriaga, Jõesaare arvele jäi 99:67 võidumängus viis silma.

11. septembril kohtus Anwil sakslaste Wurzburgiga. Sakslased võitsid matši 81:74, eestlasele anti puhkust.

Möödunud laupäeval pidas Jõesaare tööandja viimase hooajaeelse kontrollmängu, kohtudes Anwili karikavõistluste raames Riia VEF-iga. Anwil alistas Läti esiklubi 67:61, Jõesaar kogus 12 punkti, kuus lauapalli ning ühe vaheltlõike. Eestlane valiti treenerite poolt ka kohtumise parimaks mängijaks.

Jõesaar ja Anwil alustavad uut Poola kõrgliiga hooaega sel pühapäeval Sopoti Trefli vastu. Anwil mängib tiitlikaitsjana ka sel hooajal FIBA Europe Cupi sarjas. Nende vastasteks põhiturniiri B-alagrupis on Kristian Kullamäe koduklubi Bilbao Basket (Hispaania), Sibiu (Rumeenia) ja Caledonia Gladiators (Šotimaa).