Stuudiovestlus käigus üritasime Kangurit pisut üllatada, kuna tabavaid küsimusi ei esitanud mitte ainult saatejuht, vaid ka korvpalliga seotud inimesed – Rain Veideman, Kristjan Kitsing, Tanel Suslov, Gert Kullamäe, Alar Varrak, Kristian Kullamäe.

Küsimuste ampluaa sai piisavalt lai, kõigile midagi. Saun Hispaanialt, suhted ajakirjanike ja kohtunikega, Kullamäede võrdlus, kuna koondises on mängitud nii isa kui pojaga, väljaku jagamine NBA tähtede Tim Duncani, Manu Ginobili, Tony Parkeri, Kyrie Irvinguga, ja muidugi, mis saab edasi?

Kuni käesoleva nädala neljapäevani ehk 21. septembrini läheb kõik jätkuvalt korvpalli rütmis. Tondiraba jäähallis peetav Kanguri lahkumismäng toob kokku Tallinna ja Tartu vastasseisu. Kohal on ka mõned erikülalised, nagu Branko Mirkovic ja Augenijus Vaškys. Üritusele lisab vürtsi Tanel Padar ja bänd.

Meelelahutuslik õhtupoolik algab kell 18, millele järgneb kell 19.30 PAF Eesti-Läti korvpalliliiga 2023/2024 hooaja avamäng BC Kalev/Cramo – Tartu Ülikool/Maks&Moorits. Kohtumisele saab pileteid soetada Piletitaskust.