Soome tipptiimiga kohtuti nii eelmise nädala reedel kui ka pühapäeval. Sarnaselt Kalevile pääses Karhu mulle FIBA Europe Cupil poolfinaali. Koduses liigas teeniti hõbemedalid, tunnistades finaalseerias Helsingi Seagulllsi paremust.

Reedel toimunud mäng kallutati enda kasuks 91:59. Kohtumine tehti ära juba sisuliselt avapoolajal, mille järel oldi peal 56:30.

Kalevi resultatiivseim oli selles kohtumises Kristjan Kitsing, kelle saldosse kogunes 15 punkti ja viis lauapalli. Manny Suarez toetas teda 12 punkti ja üheksa lauapalliga. Karhu suurim korvikütt oli ameeriklane Malik Ellison, kes viskas 13 punkti.

Eile kohtuti sama vastasega uuesti. Vastupidiselt reedele püsis selles mängus pinget kauemaks. Cramo võitis avapoolaja 41:32 ning suurem vahe tehti sisse kohtumise kolmandal ja neljandal veerandajal. Mängu lõppedes olid pealinnaklubi võidunumbrid 88:60.

Kalev/Cramo hooaja esimene ametlik kohtumine toimub neljapäeval, kui Paf Eesti-Läti liiga raames võõrustatakse Tondiraba jäähallis Tartu Ülikool Maks & Mooritsat.