Delfi vormeli-podcastis „Ringiga ees“ võtsid saatejuhid Kaspar Ruus, Kaspar Kütt ning Tarmo Klaar vormelimaailma kõige värskemad teemad luubi alla.

Saate teemad:

- Neli sõitjat võitlesid viimasel ringil võidu nimel. Millal viimati midagi sellist juhtus?

- Carlos Sainz näitas suurepärast taktikalist mõtlemisvõimet ning võttis teenitud võidu. Kas kaks järjestikust kvalifikatsiooni võitnud hispaanlane on Ferrari uus esisõitja?

- Mercedese duo George Russell ja Lewis Hamilton püüdsid Sainzi ja Lando Norrise (McLaren) kinni, aga kumbki kahest liidrist mööda ei saanud. Russell sõitis viimasel ringil sootuks seina ja katkestas. Miks läks nii?

- Red Bulli ja Max Verstappeni võiduseeria lõppes. Miks Red Bull kogu nädalavahetuse kiirusega hädas oli?

- Verstappen takistas kvalifikatsioonis kolmel korral konkurentide sõitu, kuid pääses pelgalt hoiatusega. Kas Verstappenile halastati meelega?

- Lance Stroll (Aston Martin) tegi kvalifikatsioonis karmi avarii ning pühapäeval ei startinudki. Kas järgmisel nädalal Jaapanis kanadalast näeme?

- Liam Lawson oli kvalifikatsioonis parim Red Bulli kasvandik, aga valmistas sõidus Verstappenile peavalu. Kas hollandlase neljas koht jäi Lawsoni taha?

- Möödunud nädalal tegi Jüri Vips IndyCaris oma teise sõidu ning aitas meeskonnal teenida hooaja lõpetuseks lisa auhinnaraha 910 000 dollarit. Kas mullune skandaal on lõplikult seljataga ja näeme Vipsi ka uuel hooajal IndyCaris?

Nendel ja teistel teemadel arutlesid „Ringiga ees“ saatejuhid juba stuudios pikemalt. Küsimusi ja mõtteid saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee.

„Ringiga ees“ on saadaval ka Spotifys, iTunesis ja teistes podcast’ide rakendustes, samuti Delfi Tasku äpis, mille leiab Google Playst ja Apple Store’ist.

Head kuulamist!