Finaalpäeva alustasid liidrina ameeriklannad Hailey King ja Ohn Scoggins, kes läbisid kolm ringi tulemusega 3 alla par´i. Kristin Tattar (-2) jäi neist maha ühe viskega.

Tattar on viimasel kahel aastal lõpetanud MVP Openi teisel kohal ning eestlanna tegi esimeste ringidega tänavuse aasta võidule vägeva avalduse. Esimesest kaheksast rajast viiel teenis Tattar birdie, möödudes sellega kõigist konkurentidest. Esimene tagasilöök tabas Eesti kettagolfarit üheksandat korvi mängides, kus ta korjas double bogey ning lasi Scogginsi endale järgi.

11. korvil tegi Tattar kaks suurepärast viset, kuid eksis napilt umbes 15 meetri pealt tehtud puttil. Eestlannaga liidrikohta jaganud Scoggins ebaõnnestus aga täielikult. Ameeriklanna eksis kahel 10 meetri raadiusest tehtud puttil, korjas kolmese bogey ning lasi Tattari turvalisse kaugusesse.

Kaks korvi enne võistluse lõppu oli eestlanna edu kahanenud ühele viskele. Tattar korjas nii 13. kui ka 16. korvil bogey ning suurepärast ringi lõppu teinud King haistis verd.

Eestlanna probleemid jätkusid 17. korvil, kus ta korjas bogey. Kuna Hailey King teenis samal rajal birdie, tõusis ameeriklanna liidriks ja Tattar kaotas talle ühe viskega, jagades teist kohta Scogginsiga.

King suutis viimasel rajal eduseisust kinni hoida. Ameeriklanna tegi kolm fantastilist viset, teenis birdie ning krooniti tulemusega 7 alla par´i 2023. aasta MVP Openi võitjaks. Tattar (-6) jagas Scogginsiga teist kohta ja jäi Kingist maha ühe viskega.

Tattar läbis finaalpäeva 56 viskega (4 alla par´i), mis andis ringi reitinguks 1005.

Tattar asub võistlustulle uuesti järgmise nädala lõpus USA lahtistel discgolfi meistrivõistlustel.