Avapoolaeg kulges peamiselt Kalju taktikepi all ning 41. minutil avanes võõrustajatel ka hiilgav võimalus juhtima minna, kui Alex Matthias Tamm pääses Evert Grünvaldiga silmitsi, aga ei suutnud palli väravavahist mööda suunata.

Teine poolaeg kuulus pigem Florale ja Henri Perk päästis mitmel korral Kalju halvimast. Väravad siiski päris nägemata ei jäänud, sest 84. minutil lajatas Kalju ründaja Maksim Gussev palli võrku. Pärast pikka VAR-iga konsulteerimist otsustas aga peakohtunik Martti Pukk tabamuse tühistada, sest tema hinnangul tegi Promise David enne väravasöödu andmist Konstantin Vassiljevile vea.

Kalju peatreeneri Nikita Andrejevi sõnul oli viik õiglane tulemus ning sama meelt oli ka Flora juhendaja Jürgen Henn.

„Eks jalgpallis läheb õnne ka vaja ja täna oli seda mõlemal omajagu. Esimesel poolajal pidi meie väravavaht mõned tõrjed tegema ja teisel poolajal nende oma,“ selgitas Henn pärast kohtumist ERR-i ülekandes.

„Meil oli roostes osi, mis vajasid lihvimist ja teisel poolajal leidsmine oma mängu palju paremini üles. Alguses me ei saanud kaitses asju pidama ja võibolla tuli sellest väike paanika,“ lisas ta.