Esikohalt startinud Sainz juhtis sündmusterohket Singapuri GP-d esimesest ringist viimaseni. Hispaanlasele oli see karjääri teiseks etapivõiduks. Tema järel sai teise koha Lando Norris (McLaren). Kolmandana ületas finišijoone Lewis Hamilton (Mercedes).

Viimasel kümnekonnal ringil käis esikohtade nimel vägev heitlus. 43. ringil lõppes tehniliste probleemide tõttu täna 27. sünnipäeva tähistanud Esteban Oconi (Alpine) sõit. Virtuaalse turvaauto taga käisid Hamilton ja George Russell boksis, aga esikolmikusse kuulunud Sainz, Norris ja Charles Leclerc (Ferrari) mitte. Värskete rehvidega Mercedese duo hakkas esikolmikut jälitama, mõlemad mehed said Leclercist üsna muretult mööda. Viimased ringid ajas Mercedese duo taga Norrist ja Sainzi. Viimasel ringil katkes aga kolmandal kohal püsinud Russelli sõit, kes sõitis ühe kurvi pikaks ning lõpetas rajapiiretes. Nii kerkis kolmandaks Hamilton, kes sel kohal ka finišijoone ületas.

Ühtlasi lõppes tänasega Red Bulli ja Max Verstappeni vägev seeria. Red Bull jäi esimest korda tänavu võiduta, Verstappeni jaoks lõppes tänasega kümneetapiline võiduseeria. 11. kohalt startinud maailmameister lõpetas tänase sõidu viiendana, tiimikaaslane Sergio Perez oli kaheksas.

Verstappenil on MM-sarja üldliidrina koos 374 punkti. Talle järgnevad Perez (223 p), Hamilton (180 p), Alonso (170 p) ja Sainz (142 p). Meeskondlikus arvestuses on liider Red Bull (597 p), neile järgnevad Mercedes (289 p) ja Ferrari (265 p). Hooaeg jätkub järgmisel nädalal Jaapanis.

Pühapäeva õhtul läheb eetrisse ka Delfi vormelipodcasti „Ringiga ees“ uus episood. Singapuri GP ja viimase aja tähtsaimad teemad võtavad luubi alla Kaspar Ruus, Kaspar Kütt ja Tarmo Klaar. Kuulajad saavad esitada ka küsimusi aadressile: ringigaees@delfi.ee.

1x
00:00