27-aastane Krejcikova võitis finaali tulemusega 6:4, 2:6, 6:4. Matš kestis kokku kaks tundi ja 40 minutit. Tšehhi tennisist võitis karjääri seitsmenda WTA tiitli.

Krejcikova lõi kohtumise jooksul 11 ässa ja tegi viis topeltviga, Kenin lõi kolm ässa ja tegi kaheksa topeltviga. Tšehhitar suutis murdepalle realiseerida 33%-liselt (4/12) ja Kenin 50%-liselt (4/8). Matsi 207-st punktist võitis Krejcikova 105 ja Kenin 102.

Turniiri võitnud Krejcikova tuli San Diegosse neljamängulise kaotusteseeria pealt. „Tulin siia pärast vigastust ja mu viimased tulemused pole olnud parimad. Ma ei võitnud pikalt ühtegi kohtumist,“ sõnas Krejcikova finaali järel. „Tulin siia mängima lootuses, et saan esimese võidu. Tiitli võitmine on eriline.“

Rääkides finaalis vastas Tšehhi tennisist: „See oli suur lahing. Ma teadsin, et see saab olema raske. Kenin jookseb iga palli järgi ning võitleb alati lõpuni.“

San Diego triumf tähistab Krejcikova tänavuse aasta teist WTA tiitlit. Veebruaris triumfeeris tšehhitar Dubai WTA 1000 turniiril. Esmaspäeval avaldatavas WTA edetabelis tõuseb ta kümnendale kohale.