Kahe mängu kokkuvõttes pääses koondtulemusega 60:50 sarja teise ringi Luksemburgi klubi, kuna avamäng nädal tagasi lõppes Tallinnas viigiliselt 26:26.

Tallinlaste poolel viskasid väravaid kümme meest. Volodymyr Shcherban viskas 7, Otto Karl Kont 4, Danil Gumianov 3, Jasper Arnover, Hugo Liiv ja Kert Liinat lisasid kõik 2 väravat. Ühe tabamuse said kirja Matthias Männik, Jaan Pirk, Keret Kippari ja Marti Neudorf. Käerjengi edukaim oli kõik visked tabanud britt Sebastian Edgar 8 väravaga.

„Poisid olid tublid. Võitlesime ja andsime parima. Põhiline erinevus oli kaitses. Vastastel oli suured ja kogenud mehemürakad. Meie noortel ei olnud nende vastu mingil hetkel enam kerge. Suurepärane kogemus meie noorele võistkonnale ning toimetame aga edasi,“ lausus hiljuti HC Tallinna peatreeneriks määratud Martin Noodla pressiteate vahendusel.

Käerjeng kohtub järgmises ringis Ukraina esiklubiga HC Motor, kes eelmisel hooajal osales sõja tõttu Saksamaa 2. Bundesligas.

Mistra kaotas esimese matši

Sel nädalavahetusel teeb EHF European Cupis debüüdi Mistra, kes läheb esimeses ringis vastamisi Austria klubi Bregenz Handballiga. Tänases avamängus tuli Eesti klubil võõrustajale alla vanduda skooriga 25:30 (16:17).

Mängu esimesed minutid algasid Mistra jaoks pallikaotuste ja kaheminutilise eemaldamisega, mis aitas vastasmeeskonna koheselt 3:0 ette. Mistra avas skoori 4. minutil ja ronis usinalt Austria klubile järele, kes patustas samuti pallikaotustega. 10. mänguminuti eel oli seisuks 6:4 Bregenzile. Viimane omas püsivat edumaad, kuid Mistra ei andnud järele – kui 24. minutil rääkisid numbrid 14:10 võõrustajate kasuks, siis kolm minutit hiljem oli Mistra ühe värava kaugusel viigist. Viik tulemata ei jäänud, kuid täpselt enne 28. minutit ärkas Bregenz üles ja võitis esimese poolaja seisuga 17:16.

Bregenz kihutas pärast hetkelist 18:18 viiki jällegi ette. Erinevalt esimesest poolajast, kus Mistra lubas vastasel olla stabiilselt vaid kolme väravaga ees, nautis Bregenz 50. minutil isegi viieväravalist edu, seisuga 28:23. Lähemale Mistra end võidelda ei suutnud ja lõppskooriks jäi 30:25 Austria võistkonnale. Mistra resultatiivseim oli Martin Nerut viie väravaga.

Homne korduskohtumine leiab aset samuti Bregenzis. Avavile kõlab kell 17 Eesti aja järgi.