A. Le Coq Arenal ligi 1500 pealtvaataja ees peetud kohtumise ainsa värava lõi Mali kaitsja Bourama Fomba 81. minutil. Levadia peatreener Curro Torres kannab neljamängulist juhendamiskeeldu ja tema asemel andis palluritele näpunäiteid Jose Navarro.

Paide polnud seni peatreener Ivan Stojkovici käe all kaotanud 11 mängust ühtegi. Eelmisel aastal sai Stojkovic pool hooaega juhendada Levadiat.

Eelmisest neljast mänguga vaid kolm punkti (kolm viiki, üks kaotus) kogunud Levadia asus tabelit juhtima. Neil on 27 mänguga koos 57 punkti. Tiitlikaitsjal FC Floral on 56 punkti, aga neil on üks mäng varuks. Flora kohtub pühapäeval Nõmme Kaljuga.

Paide võitleb endiselt pronksi nimel. Nii neil, Tallinna Kalevil kui Pärnul on 36 punkti. Kuuendal kohal asuval Nõmme Kaljul on 35 punkti. Kaugel pole ka FC Kuressaare ja Narva Trans, kes on kogunud 32 punkti.

Tallinna Kalev võitis tänases varasemas kohtumises Kadrioru staadionil tulemusega 2:1 Harju JK Laagrit. 41. minutil viis Kristjan Kriis külalised juhtima, aga mängu lõpus säras Kalevi ründaja Ats Purje. Ta oli täpne 75. ja 80. minutil.

Tabeliseis: