La Gazzetta dello Sporti andmetel oli Juventusel Ronaldoga salajane kokkulepe, mis lubas klubil koroonapandeemia ajal palga maksmist osaliselt edasi lükata.

Itaalia ajaleht kirjutab, et Torino tippklubi on Ronaldole siiani võlgu 19,9 miljonit eurot. See lubati portugallasele ära maksta, kui Ronaldo klubist lahkub ja Itaalia klubi rahaline seis paraneb.

Ronaldo lahkus Juventusest juba 2021. aasta suvel, kui siirdus Manchester Unitedisse. Tänavu 2. jaanuaril sai portugallasest Al-Nasri mängija.

38-aastane Ronaldo teenis Juventuses mängides (2018-2021) 31 miljoni euro suurust aastapalka. Al-Nasris kasseerib portugallane ühe hooaja eest väidetavalt koguni 200 miljonit eurot.

Ronaldo pole seejuures ainus Juventuse eksmängija, kes käib klubiga kohut. Torino meeskonna on kohtusse kaevanud ka Leonardo Bonucci ja Paulo Dybala. Bonucci läks kohtusse, sest Juventus arvas ta 2023/24 hooaja eel meeskonnast välja ega lasknud esindusmeeskonnaga treenida, misjärel itaallane liitus lõpuks Berliini Unioniga. Dybalale on Juventus samuti raha võlgu.