Eile pressikonverentsi tutvustatud ja Unibeti nime kandvas Eesti hokiliigas löövad kaasa valitsev meister Tallinna HC Panter, Kontla-Järve Everest ja Viru Sputnik, Narva PSK ja Tartu Välk 494.

Homme kell 16 pannakse litter mängu Kohtla-Järve derbis ning 16.30 võõrustab PSK Narva jäähallis HC Panterit.

Mullu lõid Coolbet Hokiliigas, mille raames peeti ka Eesti meistrivõistlusi, kaasa Läti klubid HC Kurbads ja HS RIGA. Finaalis Kurbadsile alla jäänud HC Panter osaleb tänavu Optibet Balti liigas, mistap antakse Eesti meistriliigas võimalus oma noormängijatele.

„Noored poisid on algavaks hooajaks indu täis. Peame aru saama, et tegemist on HC Panter duubelvõistkonnaga ja nende osalemine siin täidabki potentsiaali tõstmise, arenemise ja paremaks saamise eesmärki. Meil pole mingit kohustust, vaid see on nende jaoks võimalus saada meeste liigas selliste suurte võistkondade vastu praktikat. Iga punkt, mis tabelisse tuleb, on meie jaoks hea tulemus,“ ütles Pantrite U20 meeskonna treener Pelle Sildre.

Naiste meistriliigas osalevad HC Everest, HC Grizzlyz Must, HC Grizzlyz Valge, HC Wolferines, HK Roosa Panter, HK Säde ja HK Viljandi. Mängud algavad 23. septembril.